Wat mijn klanten zeggen

‘Dankzij jou is mijn kraamtijd een goede geweest’

Janne

 

‘Hard to put into words how wonderful it has been to have Annemiek around during my pregnancy and post partum period. She is incredibly supportive and respectful, and has an ability to see what help/words/encouragement are most needed at a particular time. I am certain my birth and recovery have gone smoothly, in part due to her support. She was also a great help to my toddler during the new baby adjustment phase. The only down side was that we were sad to see her go!’

Eowyn

 

‘Annemiek is een bijzonder warm en fijn mens en absoluut een aanrader als Doula. Ben haar heel erg dankbaar voor haar steun’

Marlieke

***

‘Ik ben héél blij met Annemiek als onze doula. Ze heeft me in bad geholpen en is de hele tijd volledig beschikbaar geweest, ik heb haar handen tot moes geknepen en heb zelfs in haar arm gebeten. Ze bleef rustig en bood me een handdoek als alternatief aan. Bij het hechten steunde ze me en na de geboorte heeft ze uit zichzelf foto’s genomen, echt een cadeautje. Annemiek heeft in de zwangerschap gezorgd voor rust en vertrouwen. Er komt geen derde kindje meer, maar anders was ze daar zeker weer bij!

Irene

 

‘De gesprekken in de zwangerschap hebben ervoor gezorgd dat ik het vertrouwen heb kunnen vinden in mezelf en de dingen die voor mij speelden bespreekbaar heb durven maken in het ziekenhuis. Annemiek weet waar ze het over heeft en zo niet dan probeert ze het uit te zoeken. Ze is heerlijk nuchter en tegelijkertijd is het contact wel echt.
Het was fijn dat ze bij de bevalling was. Het was heftig en belangrijk dat zij en mijn man erbij waren als mentale ondersteuning. Dat ik niet de enige was die geloofde dat het kon lukken’

Janine

***

‘Onlangs heb ik een uur lang van een lichaamsmassage mogen genieten. Annemiek hield goed rekening met mijn lichamelijke conditie (buik nog gevoelig n.a.v. keizersnede), waardoor ik me daadwerkelijk kon ontspannen.
Ik koos voor een ‘stevige’ massage, omdat ik niet zo van een ‘aaiende’ massage ben. Annemiek wist daarin een goede balans te vinden van stevig maar toch comfortabel. Ik kan haar massages zeker aanraden als je zwanger of pas bevallen bent.’

Lisanne

***

‘Een heerlijke ontspannen massage gehad paar weken na mijn bevalling. Wat heb ik genoten!! Ruim een uur lang kunnen ontspannen en écht eventjes een relax moment gehad.’

Jet