|

Annemieke’s warme en professionele begeleiding schiep rust in de aanloop naar en tijdens de geboorte van ons tweede kindje. Die verliep met complicaties en totaal anders dan we hadden verwacht, en toch kijken we er met een goed gevoel op terug omdat zij op cruciale momenten de juiste woorden vond. Mijn partner en ik hebben echt sámen kunnen bevallen, dankzij de aanwezigheid van Annemieke.

– Vera

We hebben je nuchtere, praktische en ook liefdevolle ondersteuning gewaardeerd. Je hebt onbevooroordeeld je steun gegeven en met het bevallen echt Richanne in haar rol gelaten.
Ook je bekwaamheid in het voortraject en ondersteuning met vragen beantwoorden heeft Richanne tot een krachtiger vrouw gemaakt.

– Dirk

|

Wat een verschil heeft het gemaakt dat jij erbij bent geweest. Ik heb door jou zoveel rustiger en zelfverzekerder de bevalling in kunnen gaan! Als er een 3e zou komen, dan zou ik je er weer heel graag bij willen hebben.

-Richanne

|

Annemieke is onvermoeibaar en onmisbaar! Ze loopt over van de waardevolle kennis die in aanloop naar en tijdens je bevalling van grote waarde zijn. Ongeacht de mate van begeleiding die je wenst. Ze kan situaties perfect uitlezen en haar activiteiten/aanwezigheid daarop aanpassen zodat die voor iedereen (zwangere voorop natuurlijk) een enorme aanvulling is. En zoals de foto toont, is ook Annemieke’s bevalbad al een aanrader.
Annemieke, dankjewel voor al je lieve attenties en je steun tijdens mijn droombevalling!

-Femke Meijer

|

Annemiek was a great doula for the birth of our 4th child. Even though we were quite experienced it was still comforting to have the support of an experienced doula. Annemiek was very supportive in the weeks leading up to the birth, and invaluable during it. She was great during labour, and when an emergency afterwards required mum to go from home to hospital, Annemiek took the newborn there and looked after both mother and child at the hospital too, while I took care of my kids at home. Finally, the after-pregnancy support was both thorough and very good, including making a beautiful photo-book of the whole event. Thoroughly recommended.

-John

|

Ongelooflijk blij en dankbaar voor de steun van Annemiek in de zwangerschap, tijdens de bevalling maar ook vooral ook zeker erna. Heb me erg gesteund gevoeld toen ik op mijn kwetsbaarst was.

-Stephanie

|

‘Hard to put into words how wonderful it has been to have Annemiek around during my pregnancy and post partum period. She is incredibly supportive and respectful, and has an ability to see what help/words/encouragement are most needed at a particular time. I am certain my birth and recovery have gone smoothly, in part due to her support. She was also a great help to my toddler during the new baby adjustment phase. The only down side was that we were sad to see her go!’

-Eowyn

|

‘Ik ben héél blij met Annemiek als onze doula. Ze heeft me in bad geholpen en is de hele tijd volledig beschikbaar geweest, ik heb haar handen tot moes geknepen en heb zelfs in haar arm gebeten. Ze bleef rustig en bood me een handdoek als alternatief aan. Bij het hechten steunde ze me en na de geboorte heeft ze uit zichzelf foto’s genomen, echt een cadeautje. Annemiek heeft in de zwangerschap gezorgd voor rust en vertrouwen. Er komt geen derde kindje meer, maar anders was ze daar zeker weer bij!

-Irene

|

‘Onlangs heb ik een uur lang van een lichaamsmassage mogen genieten. Annemiek hield goed rekening met mijn lichamelijke conditie (buik nog gevoelig n.a.v. keizersnede), waardoor ik me daadwerkelijk kon ontspannen.
Ik koos voor een ‘stevige’ massage, omdat ik niet zo van een ‘aaiende’ massage ben. Annemiek wist daarin een goede balans te vinden van stevig maar toch comfortabel. Ik kan haar massages zeker aanraden als je zwanger of pas bevallen bent.’

-Lisanne

|

Ik gun elke vrouw de steun van Annemiek tijdens de zwangerschap en bevalling. Hoe de bevalling ook verlopen gaat, wat er ook gaat gebeuren, je weet dat ze er voor je is en je steunt. Het is zo fijn om te voelen dat je het niet ”alleen” hoef te doen. Nooit gedacht dat ik zo sterk en vol vertrouwen mijn bevalling in zou gaan, en dat hebben wij samen bereikt. Ze weet wat je voelt, ze luistert naar je, ze denkt aan de kleinste dingen en bereid je zo goed mogelijk voor. Wat heb ik een fijne en relaxte zwangerschap mogen hebben dankzij deze fantastische vrouw. Annemiek, bedankt ❤️

-Judith

|

‘In september 2018 werd ons dochtertje geboren na een zwangerschap van bijna 21 weken. Zo perfect, zo klein, maar met een hartje dat haar niet in leven zou kunnen houden. De bevalling was zwaar, zowel fysiek als emotioneel.
Toen ik een paar maanden later weer zwanger bleek te zijn waren we natuurlijk dolgelukkig en dankbaar. De uitgerekende datum kwam dichterbij en de spanning nam toe. Gezien mijn historie werd het sowieso een ziekenhuisbevalling. Tijdens mijn eerste bevalling vond ik het heel naar en stressvol dat er niet continu iemand aanwezig was. Natuurlijk was mijn partner er (op een fantastische manier), maar ik had behoefte aan iemand die me kon vertellen wat ik moest doen. Iemand die snapte hoe het werkt, zo’n bevalling.
Toen ik dit besprak met mijn gynaecoloog, gaf ze aan dat ik zou kunnen overwegen om een doula in de arm te nemen. ‘Dat is toch zo’n zweverig type’? Volgens de gynaecoloog was dat zeker niet (altijd) het geval. En dus googleden we op ‘Doula’.
We kwamen bij Annemiek uit. Planden een kennismakingsgesprek en wisten meteen: dit is goed.
Annemiek nam heel rustig alles met ons door. Ons verhaal, onze wensen, en onze angsten. Het was fijn om hierover te praten. Om erover na te moeten denken. Iets wat ik tot dat moment een beetje probeerde te vermijden.
Een bevalling is niet te regisseren, maar dankzij Annemiek hielp me om mijn wensen te verwoorden en op papier te zetten. Dat gaf vertrouwen.
Onze Julius kwam wat eerder dan gepland. We belden Annemiek en ze was er meteen. De bevalling verliep rustig en heel prettig. Natuurlijk was het zwaar, maar er was rust. Het was heel fijn om Annemiek erbij te hebben. Ze bracht rust, praktische tips en het belangrijkste, ze was er gewoon. De hele tijd.
Ik ben ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Doula Annemiek. Dank je wel Annemiek, voor alles. Jouw hulp en aanwezigheid is van onschatbare waarde geweest voor ons.’

-Amber

|

‘Annemiek is een bijzonder warm en fijn mens en absoluut een aanrader als Doula. Ben haar heel erg dankbaar voor haar steun’

-Marlieke

|

De gesprekken in de zwangerschap hebben ervoor gezorgd dat ik het vertrouwen heb kunnen vinden in mezelf en de dingen die voor mij speelden bespreekbaar heb durven maken in het ziekenhuis. Annemiek weet waar ze het over heeft en zo niet dan probeert ze het uit te zoeken. Ze is heerlijk nuchter en tegelijkertijd is het contact wel echt.
Het was fijn dat ze bij de bevalling was. Het was heftig en belangrijk dat zij en mijn man erbij waren als mentale ondersteuning. Dat ik niet de enige was die geloofde dat het kon lukken’

-Janine

|

‘Een heerlijke ontspannen massage gehad paar weken na mijn bevalling. Wat heb ik genoten!! Ruim een uur lang kunnen ontspannen en écht eventjes een relax moment gehad.’

-Jet

|

We hebben je nuchtere, praktische en ook liefdevolle ondersteuning gewaardeerd. Je hebt onbevooroordeeld je steun gegeven en met het bevallen echt Richanne in haar rol gelaten.
Ook je bekwaamheid in het voortraject en ondersteuning met vragen beantwoorden heeft Richanne tot een krachtiger vrouw gemaakt.

– Dirk

|

Wat een verschil heeft het gemaakt dat jij erbij bent geweest. Ik heb door jou zoveel rustiger en zelfverzekerder de bevalling in kunnen gaan! Als er een 3e zou komen, dan zou ik je er weer heel graag bij willen hebben.

-Richanne

|

Annemieke is onvermoeibaar en onmisbaar! Ze loopt over van de waardevolle kennis die in aanloop naar en tijdens je bevalling van grote waarde zijn. Ongeacht de mate van begeleiding die je wenst. Ze kan situaties perfect uitlezen en haar activiteiten/aanwezigheid daarop aanpassen zodat die voor iedereen (zwangere voorop natuurlijk) een enorme aanvulling is. En zoals de foto toont, is ook Annemieke’s bevalbad al een aanrader.
Annemieke, dankjewel voor al je lieve attenties en je steun tijdens mijn droombevalling!

-Femke Meijer

|

Annemiek was a great doula for the birth of our 4th child. Even though we were quite experienced it was still comforting to have the support of an experienced doula. Annemiek was very supportive in the weeks leading up to the birth, and invaluable during it. She was great during labour, and when an emergency afterwards required mum to go from home to hospital, Annemiek took the newborn there and looked after both mother and child at the hospital too, while I took care of my kids at home. Finally, the after-pregnancy support was both thorough and very good, including making a beautiful photo-book of the whole event. Thoroughly recommended.

-John

|

Ongelooflijk blij en dankbaar voor de steun van Annemiek in de zwangerschap, tijdens de bevalling maar ook vooral ook zeker erna. Heb me erg gesteund gevoeld toen ik op mijn kwetsbaarst was.

-Stephanie

|

‘Hard to put into words how wonderful it has been to have Annemiek around during my pregnancy and post partum period. She is incredibly supportive and respectful, and has an ability to see what help/words/encouragement are most needed at a particular time. I am certain my birth and recovery have gone smoothly, in part due to her support. She was also a great help to my toddler during the new baby adjustment phase. The only down side was that we were sad to see her go!’

-Eowyn

|

‘Ik ben héél blij met Annemiek als onze doula. Ze heeft me in bad geholpen en is de hele tijd volledig beschikbaar geweest, ik heb haar handen tot moes geknepen en heb zelfs in haar arm gebeten. Ze bleef rustig en bood me een handdoek als alternatief aan. Bij het hechten steunde ze me en na de geboorte heeft ze uit zichzelf foto’s genomen, echt een cadeautje. Annemiek heeft in de zwangerschap gezorgd voor rust en vertrouwen. Er komt geen derde kindje meer, maar anders was ze daar zeker weer bij!

-Irene

|

‘Onlangs heb ik een uur lang van een lichaamsmassage mogen genieten. Annemiek hield goed rekening met mijn lichamelijke conditie (buik nog gevoelig n.a.v. keizersnede), waardoor ik me daadwerkelijk kon ontspannen.
Ik koos voor een ‘stevige’ massage, omdat ik niet zo van een ‘aaiende’ massage ben. Annemiek wist daarin een goede balans te vinden van stevig maar toch comfortabel. Ik kan haar massages zeker aanraden als je zwanger of pas bevallen bent.’

-Lisanne

|

Ik gun elke vrouw de steun van Annemiek tijdens de zwangerschap en bevalling. Hoe de bevalling ook verlopen gaat, wat er ook gaat gebeuren, je weet dat ze er voor je is en je steunt. Het is zo fijn om te voelen dat je het niet ”alleen” hoef te doen. Nooit gedacht dat ik zo sterk en vol vertrouwen mijn bevalling in zou gaan, en dat hebben wij samen bereikt. Ze weet wat je voelt, ze luistert naar je, ze denkt aan de kleinste dingen en bereid je zo goed mogelijk voor. Wat heb ik een fijne en relaxte zwangerschap mogen hebben dankzij deze fantastische vrouw. Annemiek, bedankt ❤️

-Judith

|

‘In september 2018 werd ons dochtertje geboren na een zwangerschap van bijna 21 weken. Zo perfect, zo klein, maar met een hartje dat haar niet in leven zou kunnen houden. De bevalling was zwaar, zowel fysiek als emotioneel.
Toen ik een paar maanden later weer zwanger bleek te zijn waren we natuurlijk dolgelukkig en dankbaar. De uitgerekende datum kwam dichterbij en de spanning nam toe. Gezien mijn historie werd het sowieso een ziekenhuisbevalling. Tijdens mijn eerste bevalling vond ik het heel naar en stressvol dat er niet continu iemand aanwezig was. Natuurlijk was mijn partner er (op een fantastische manier), maar ik had behoefte aan iemand die me kon vertellen wat ik moest doen. Iemand die snapte hoe het werkt, zo’n bevalling.
Toen ik dit besprak met mijn gynaecoloog, gaf ze aan dat ik zou kunnen overwegen om een doula in de arm te nemen. ‘Dat is toch zo’n zweverig type’? Volgens de gynaecoloog was dat zeker niet (altijd) het geval. En dus googleden we op ‘Doula’.
We kwamen bij Annemiek uit. Planden een kennismakingsgesprek en wisten meteen: dit is goed.
Annemiek nam heel rustig alles met ons door. Ons verhaal, onze wensen, en onze angsten. Het was fijn om hierover te praten. Om erover na te moeten denken. Iets wat ik tot dat moment een beetje probeerde te vermijden.
Een bevalling is niet te regisseren, maar dankzij Annemiek hielp me om mijn wensen te verwoorden en op papier te zetten. Dat gaf vertrouwen.
Onze Julius kwam wat eerder dan gepland. We belden Annemiek en ze was er meteen. De bevalling verliep rustig en heel prettig. Natuurlijk was het zwaar, maar er was rust. Het was heel fijn om Annemiek erbij te hebben. Ze bracht rust, praktische tips en het belangrijkste, ze was er gewoon. De hele tijd.
Ik ben ontzettend blij dat we gekozen hebben voor Doula Annemiek. Dank je wel Annemiek, voor alles. Jouw hulp en aanwezigheid is van onschatbare waarde geweest voor ons.’

-Amber

|

‘Annemiek is een bijzonder warm en fijn mens en absoluut een aanrader als Doula. Ben haar heel erg dankbaar voor haar steun’

-Marlieke

|

De gesprekken in de zwangerschap hebben ervoor gezorgd dat ik het vertrouwen heb kunnen vinden in mezelf en de dingen die voor mij speelden bespreekbaar heb durven maken in het ziekenhuis. Annemiek weet waar ze het over heeft en zo niet dan probeert ze het uit te zoeken. Ze is heerlijk nuchter en tegelijkertijd is het contact wel echt.
Het was fijn dat ze bij de bevalling was. Het was heftig en belangrijk dat zij en mijn man erbij waren als mentale ondersteuning. Dat ik niet de enige was die geloofde dat het kon lukken’

-Janine

|

‘Een heerlijke ontspannen massage gehad paar weken na mijn bevalling. Wat heb ik genoten!! Ruim een uur lang kunnen ontspannen en écht eventjes een relax moment gehad.’

-Jet